УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Підготовка до психологічного супроводу ЗНО – 2021

Дата: 10.02.2021 17:06
Кількість переглядів: 64

 

10.02.2021 року на базі КУ «Центр  професійного розвитку педагогічних працівників» відбувся коворкінг працівників психологічної служби (практичних психологів та соціальних педагогів) з питання психологічного супроводу підготовки та проведення ЗНО -2021.

До участі були запрошені практичні психологи та соціальні педагоги ЗЗСО Новоград-Волинської територіальної громади, а також, працівники психологічної служби Новоград-Волинського медичного коледжу та Новоград-Волинського ліцею з посиленою військовою підготовкою.

У ході коворкінгу були розглянуті питання особливої ситуації складання ЗНО в умовах пандемії, збільшення стресових факторів під час підготовки та складання ЗНО, можливості здійснити достатній психологічний супровід ЗНО всіх учасників освітнього процесу, зокрема, здобувачів освіти, їхніх батьків, учителів.

З метою опрацювання проблем кожної цільової аудиторії супроводжуваних, працівники психологічної служби об’єднались у три групи : «учні», «вчителі», «батьки».

Під час плідної дискусії було створено алгоритм та розроблені рекомендації для кожної цільової аудиторії відповідно.

На основі раніше апробованих та добре зарекомендованих заходів була створена траєкторія психологічного супроводу майбутніх випускників щодо складання ЗНО, вироблені рекомендації психологічного супроводу їхніх батьків та вчителів.

Також, було розглянуто та рекомендовано форми психологічного забезпечення супроводу ЗНО в умовах сьогодення.

Практичний психолог ЦПР ПП

Якубович Ольга

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень