УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

2021

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Будівництво освітніх установ та закладів".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання освіти за рахунок залишку коштів за субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Виконання заходів, спрямованих на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа" за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенсії з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Забезпечення діяльності центрів професійного розвитку педагогічних працівників"

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Забезпечення діяльності інклюзивно - ресурсних центрів за рахунок освітньої субвенції".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Забезпечення діяльності інклюзивно - ресурсних центрів за рахунок коштів місцевого бюджету".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік  "Інші програми та заходи у сфері освіти".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання позашкільної освіти закладами позашкільної освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об'єднаних територіальних громадах".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти".

Оцінка ефективності  бюджетної програми за 2021 рік "Надання дошкільної освіти".

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень