УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Підготовка до перевірки готовності закладів освіти Звягельської міської територіальної громади до 2023-2024 навчального року

Дата: 26.07.2023 10:21
Кількість переглядів: 15

25 липня 2023 року відбулася нарада управління освіти і науки міської ради з керівниками закладів освіти Звягельської міської територіальної громади щодо підготовки до перевірки готовності закладів освіти до нового навчального року.

Начальник управління Тетяна ВАЩУК ознайомила присутніх з розпорядженням міського голови від 24.07.2023 № 190 (о) «Про перевірку готовності закладів освіти Звягельської міської територіальної громади до 2023-2024 навчального року».

На нараді виступили та надали практичні рекомендації представники різних служб, які працюватимуть у складі комісії з перевірки готовності: Звягельське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області, Звягельське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області, Звягельський районний відділ поліції ГУНП в Житомирській області тощо.

Ключовими питаннями для розгляду стали: оновлення фонду захисних споруд цивільного захисту, особливості організації укриття здобувачів освіти та персоналу в захисних спорудах цивільного захисту (нормативно-правове забезпечення), дотримання санітарного законодавства в закладах освіти, впровадження паспортів безпеки закладу освіти та підготовка документів закладів до нового навчального року.

Також, в рамках підготовки до нового навчального року, анонсовано онлайн-марафон з керівниками закладів освіти громади, який розпочнеться у другій половині серпня.

У підсумку зазначено, що з перевірки готовності закладів освіти громади розпочинається старт нового 2023-2024 навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень