УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Пікап для ЗСУ – від освітян Звягельської громади

Дата: 25.07.2023 11:23
Кількість переглядів: 15

  24 липня освітяни Звягельської громади передали одному із   військових підрозділів Збройних сил України пікап марки   Mitsubishi. Кошти на придбання авто були зібрані усіма   працівниками закладів та установ галузі освіти,   підпорядкованих управлінню освіти і науки Звягельської   міської ради, а це більш ніж 1500 осіб. Задонатили понад 200 000 грн, які конвертували в євро аби придбати авто з-за кордону.

Допоміг із придбанням, доставкою та приведенням у належний технічний стан автомобіля приватний підприємець Олександр Ющенко, за що освітяни щиро вдячні.

З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну кожен заклад освіти Звягельської громади донатить, допомагає ЗСУ, учнівськими та педагогічними колективами проводяться чисельні благодійні акції, флешмоби, ярмарки. Цього разу вирішили зробити спільний внесок на придбання авто, яке нині вкрай необхідне на фронті. І на цьому не збираються зупинятися… Наразі є пропозиція подальшої підтримки для придбання реанімобіля для військових.

Віримо. Допомагаємо. Навчаємо. Виховуємо.

Спільними зусиллями продовжуємо допомагати ЗСУ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень