УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Дата: 30.03.2023 11:32
Кількість переглядів: 36

 

 Конкурс-захист учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук – щорічний стартап у науку, адже для допитливих школярів відкривається можливість випробовувати себе в ролі справжніх учених, дослідників, винахідників. Крім того, це не просто змагання заради змагання – це навчання, опанування нових навичок і компетентностей, які є актуальними в сучасному світі. 

 З року в рік активними учасниками серед учнівських наукових товариств Звягельської міської територіальної громади є учні наукових товариств «ASTRA» (Ліцей № 11) і «Звягель» (Ліцей № 4, Гімназія № 6). Цьогоріч активізувалася робота наукового товариства «Олімпія» (Ліцей № 1).

 Варто зазначити, що третій рік поспіль всі етапи конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук відбуваються в онлайн-форматі. Постерний захист, наукові конференції, зауваження членів журі вже позаду… Маємо підсумки ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України: три учасники здобули дипломи ІІ ступеня, три учасники – дипломи ІІІ ступеня, два учасники – спецдипломи (відповідно до Положення та умов участі у конкурсі-захисті).

 Вітаємо юних дослідників та їхніх наукових керівників! Пишаємося кожним, хто виявив бажання, знайшов можливість і натхнення долучитися до конкурсних змагань! Дякуємо науковим керівникам, які підтримали та підготували талановиту молодь учнів до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень