УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

І етап Конкурсу «добрих практик» освітян Звягельської міської територіальної громади «Сучасна освіта-2023»

Дата: 06.01.2023 12:14
Кількість переглядів: 41

     

05 січня 2023 року в онлайн-форматі відбувся І етап Конкурсу «добрих практик» освітян Звягельської міської територіальної громади «Сучасна освіта-2023». Це щорічний освітянський захід, який об’єднує креативних і творчих педагогів з метою презентації і ознайомлення громадськості з «добрими практиками» та інноваційними розробками освітян, педагогічних колективів закладів і установ освіти громади.

З вітальним словом та побажаннями успішної роботи до учасників заходу звернулася Тамара ГОНЧАРУК, заступник начальника управління освіти і науки Звягельської міської ради, наголосивши на дотриманні принципів академічної доброчесності, критеріїв оцінювання, Положення про Конкурс.

В урочистій та настановчій частині І етапу Конкурсу «добрих практик» активну участь брали педагоги Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Броніслава РЕНЬКАС, заступник директора з науково-методичної роботи, кандидат педагогічних наук  та Ольга СТЕФАНОВИЧ, методист лабораторії освітнього адміністрування. Колеги обласного інституту післядипломної педагогічної освіти надали змістовну інформацію щодо вимог до авторських розробок, ознайомили присутніх із цьогорічними новаціями, пріоритетними напрямками роботи.

Світлана БОНДАРЧУК, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників, нагадала про досягнення педагогів у 2022 році за результатами виставки «Сучасна освіта Житомирщини»; зосередила увагу учасників І етапу Конкурсу на роботі тематичних локацій, сформованих за матеріалами «добрих практик» освітян громади.                                                            

  У цілому, протягом дня, в синхронному режимі працювали 15 локацій. Члени журі розглянули понад 80 робіт – творчих доробок освітян закладів і установ освіти. За декілька днів журі підведуть підсумки І етапу Конкурсу та визначать  кращі роботи для участі у ІІ (обласному) етапі «добрих практик».

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень