УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Стипендіати міського голови - 2022

Дата: 10.11.2022 08:53
Кількість переглядів: 52

         10 листопада відбулося урочисте вручення стипендій міського голови учням освітніх закладів Новоград-Волинської міської територіальної громади за підсумками 2021-2022 навчального року.

      Відповідно до Програми розвитку освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та Положення про стипендію міського голови для обдарованих здобувачів освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади, стипендія міського голови призначається з метою підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти громади і спрямована на стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві, активній громадській діяльності та учнівського самоврядування.

Стипендія міського голови надається у таких номінаціях:

  • за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності,
  • за досягнення у громадській та позашкільній діяльності,
  • за досягнення у галузі культури та мистецтв.

Стипендіатами міського голови 2021-2022 навчального року стали:

Литвинчук Анна – учениця 10 класу Ліцею №1 міста Новограда- Волинського. Нагороджена за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності.

Ігнатюк Ольга – учениця 11 класу Ліцею №4 міста Новограда-Волинського. Нагороджена за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності.

Лебецька Софія – учениця 8 класу Ліцею №4 міста Новограда-Волинського. Нагороджена за досягнення у громадській та позашкільній діяльності.

Грицаюк Владислав – учень 10 класу Ліцею №11 міста Новограда-Волинського. Нагороджений за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності.

Айвазьянц Валерія – вихованка КЗ «Центр позашкільної освіти» Новоград-Волинської міської ради. Нагороджена за досягнення у мистецькій діяльності.

Сьогоднішні стипендіати – це майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів, батьків та України.

Управління освіти і науки



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень