УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Стартували тематичні івенти до ВЕЛИКОЇ педагогічної ради: Тримаємо освітній фронт разом!

Дата: 22.08.2022 18:33
Кількість переглядів: 153

 

    З метою підготовки до нового 2022-2023 н.р. спільно з управлінням освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, центром професійного розвитку педагогічних працівників при підтримці закладів та установ освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади, науковців Житомирської та Київської областей проводяться заходи до Великої педагогічної ради «Тримаємо освітній фронт разом!».

    Підготовка до Великої педагогічної ради розпочалася з 22.08.2022 року низкою тематичних зустрічей як в онлайн так і в офлайн-форматі. Протягом дня були проведені тематичні івенти з актуальних для галузі освіти питань, а саме: зустріч з представниками управління ДСЯО у Житомирській області «Цифрові інструменти в роботі ДСЯО та керівників ЗЗСО», «Проведення самооцінювання закладу»; практичний кейс «Інтерактивні ресурси дистанційного навчання»; «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників при КЗ «ЖОІППО» ЖОР.

    Для керівників закладів і установ освіти (модератор Тетяна Ващук, начальник управління освіти і науки) начальник ДСЯО у Житомирській  області Олексій Редько презентував інформаційно-аналітичну систему EvaluEd, важливу для зовнішнього оцінювання та    самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах. Питання внутрішньої системи забезпечення якості освіти детально висвітлила Любов Москальчук, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління ДСЯО у Житомирській області.

    У підсумку відбулося жваве обговорення, за результатами якого керівники закладів освіти взяли до уваги інформацію щодо посилення комунікації з членами педагогічного колективу, батьками, громадськістю. Користуючись правами і повноваженнями в межах автономії закладу варто сформувати власну індивідуальну програму розвитку, напрями самооцінювання, сформувати так звану «дорожню карту».

Змістовною виявилася онлайн-зустріч з Ольгою Андрійчук, деканом факультету підвищення кваліфікації педагогічних кадрів КЗ «ЖОІППО» ЖОР, кандидатом педагогічних наук. Ольга Андрійчук поінформувала присутніх про особливості проходження курсів підвищення кваліфікації у 2022 році, формування регіонального замовлення, планування курсів підвищення кваліфікації на 2023 рік. Під час зустрічі педагоги мали можливість обговорити питання, які їх цікавлять.

     У цілому, перший день тематичних івентів  відбувся інформативно, змістовно, з чіткими орієнтирами щодо організації та планування освітнього процесу на 2022-2023 н.р.

 

  

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень