УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Cемінар-практикум «П’ять мов любові до дитини»

Дата: 18.05.2022 15:07
Кількість переглядів: 66

17 травня 2022 року в «IDEA-Hub. Територія успіху» відбувся семінар-практикум «П’ять мов любові до дитини», який приурочено до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Цільова аудиторія: батьки, які виховують дітей з
особливими освітніми потребами. Спікером заходу стала фахівець комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради Лілія Васільєва.
Учасники семінару-практикуму ознайомились  із підходом до збереження гармонійних взаємостосунків із членами родини від
американського психолога, консультанта та автора книг про сімейне виховання Гері Чепмена. Дізналися про основні способи виявлення любові, навчилися визначати домінуючу «мову любові» у дитини, поділилися власним досвідом використання різних способів вираження любові у родинах, отримали практичні поради щодо виховання дітей із врахуванням їх потреб.
  Лілія Васільєва зазначила, що мова любові - це особливий спосіб спілкування, який дозволяє кожному зрозуміти, що його люблять, або ж допомагає правильно проявити любов до ближнього.                                      Захід проходив в невимушеній атмосфері, батьки активно долучались до обговорення, ділились власними сімейними лайфхаками та секретами виховання.

 
Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»
Новоград-Волинської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень