УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Тренінги для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 19.03.2022 15:11
Кількість переглядів: 43

Стартували тренінги для внутрішньо переміщених осіб
 15 березня 2022 року Центром гуманітарної допомоги Новоград- Волинської міської територіальної громади з надання психологічної допомоги дітям та дорослим було розпочато проведення тренінгових занять для внутрішньо переміщених осіб.
Працювало три тренінгові групи, які очолили фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради Лілія Васільєва, Олена Корицька та практичний психолог комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новоград-Волинської міської ради Ольга Якубович. Загальна кількість дорослих та дітей, які відвідали заняття становить 18 осіб. 

   Тренінгові заняття з подолання наслідків психологічної травми дитини арт-терапевтичними засобами «Крила миру» спрямовані на покращення психологічного самопочуття, розвиток навичок самоспостереження та самовираження, управління власним психологічним станом. Творча діяльність є засобом вільного самовираження і самопізнання та передбачає атмосферу довіри, високої толерантності, уваги до внутрішнього світу особистості. У непростий час війни маємо дбати про спокій та психологічну рівновагу наших дітей. Тренінгові заняття з подолання наслідків психологічної травми дорослих «Лінія добра» спрямовані підвищення рівня стресостійкості, зміну внутрішніх установок щодо реагування на стресові ситуації та профілактику дистресів. Важливим аспектом занять є формування практичних навиків саморегуляції, стратегій поведінки в стресовому стані.


  Центр психологічної допомоги дітям та дорослим


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень