УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Підсумки виставки творчих робіт «Палітра Талантів»

Дата: 18.05.2021 13:00
Кількість переглядів: 72

До дня Матері та Міжнародного дня сім’ї в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради з 11 по 14 травня було проведено ряд заходів.
Протягом тематичного тижня, присвяченого сімейному вихованню фахівці центру на офіційних інтернет-ресурсах ІРЦ розміщували матеріали, спрямовані на популяризацію міцної, щасливої родини як основи успішного розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Зокрема, проведено відео-
консультацію «Роль сім’ї у вихованні дитини з особливими освітніми потребами», створено мотиваційний ролик «Сім’я як осередок гармонійного розвитку дитини», розміщено мультфільм про сімейні цінності та потребу дитини у родині, теплі та любові.
Головною подією тижня стала виставка творчих робіт «Палітра талантів». Захід спрямований на розвиток творчих здібностей дітей з особливими  освітніми потребами, формування естетичних смаків, реалізацію їх талантів,
розкриття творчого потенціалу та сприяння у їх подальшому особистому зростанню.
Було представлено більше 50 оригінальних робіт, виконаних із багатоманіття матеріалів та у найрізноманітніших техніках. Всі бажаючі могли ознайомитися із творчими роботами у приміщенні інклюзивно-ресурсного центру.
Підсумком стало урочисте нагородження всіх учасників заходу іменними дипломами та подарунками від спонсорів. Також кожна дитина долучилася до малювання спільної картини.
Унікальність заходу полягає в тому в тому, що діти з особливими освітніми потребами мали змогу проявити свої здібності, творчий потенціал, продемонструвати вміння, вподобання, інтереси, створити щось нове та прекрасне.

 

Лілія Васільєва, практичний психолог
комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»
Новоград-Волинської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень