УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Тренінг для психологів ІРЦ від Lumos Foundation

Дата: 21.06.2022 15:50
Кількість переглядів: 67

Відбувся тренінг для психологів ІРЦ від Lumos Foundation
14, 17 та 21 червня 2022 року директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради Світлана Гонік та фахівець Лілія Васільєва долучились до тренінгу з теми «Перша психологічна допомога дітям з ООП». Захід організовано за підтримки міжнародної благодійної організації Lumos Foundation.
Під час першого заняття розглядались особливості роботи практичного психолога з різною категорією дітей з особливими освітніми потребами. В ході другого заняття значна увага приділялась розгляду питань, які стосувались надання першої психологічної допомоги. Було представлено практичні методи роботи з дітьми, які зазнали психотравмуючого досвіду.
 Третє заняття присвячене консультативній роботі з батьками, які виховують дітей з ООП, задля відновлення почуття спроможності розв’язувати проблеми та формувати позитивні установки.     Окремо розглядалися аспекти профілактики професійного вигорання та ретравматизації фахівців
інклюзивно-ресурсних центрів.
  В ході тренінгу учасники мали змогу розширити уявлення про специфіку надання психологічної підтримки дітям та їх батькам та опанувати техніки, які сприяють збереженню власних ресурсів задля ефективної роботи.

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»
Новоград-Волинської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень