УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Навчання з надання домедичної допомоги

Дата: 05.05.2022 11:29
Кількість переглядів: 69

Навчання з надання домедичної допомоги

На базі Новоград-Волинського медичного фахового коледжу в період з 04.05.2022 року по 05.05.2022 року педагогічні працівники комунальних установ «Інклюзивно-ресурсний центр» та «Центр професійного розвитку
педагогічних працівників» міської ради в рамках проведення заходів з цивільного захисту долучились до навчання з надання домедичної допомоги.
 Сергій Солодовник ознайомив з видами та правилами надання першої домедичної допомоги при кровотечах, продемонстрував правила накладання джгута, стискаючої пов’язки та бинтування рани.
  Віталій Скаковський розповів про ознаки клінічної смерті, надання домедичної допомоги при асфіксії та продемонстрував алгоритм здійснення закритого масажу серця. Також розглядалися питання надання допомоги при опіках, обмороженні та асфіксії.
  Фахівці мали змогу отримати практичні навички виконуючи роль потерпілого та роль людини, яка надає домедичну допомогу. В ході занять активно використовувались манекени. Такі заходи сприяють формуванню чіткого алгоритму дій та якісних практичних навичок при наданні першої допомоги тим, хто її потребує, адже в
непростий час воєнного стану, вони є вкрай важливими задля порятунку життя.

Ірина Кулик, фахівець
КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень