УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради ініціює присвоєння Новоград-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 імені Олени Пчілки.

Дата: 12.07.2021 14:02
Кількість переглядів: 251

Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради ініціює присвоєння Новоград-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 імені Олени Пчілки.
Олена Пчілка своє життя присвятила безкорисливому служінню українському народу, перекладачка, етнографиня, перша жінка член-кореспондентка Академії Наук України, мати відомої поетеси Лесі Українки. З метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо присвоєння Новоград-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 імені Олени Пчілки, та врахування думки під час прийняття міською радою відповідного рішення, відповідно до вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»,  управління освіти і науки оголошує проведення громадського обговорення з питання присвоєння імені Олени Пчілки ЗОШ №3.
Пропозицію щодо присвоєння вищевказаному закладу освіти імені Олени Пчілки вноситься у зв’язку з заходами відзначення в 2021 році 150- річчя від Дня народження Лесі Українки,відомої поетеси приклад життя якої є моральним дороговказом молодого покоління.
Громадське обговорення триватиме до 12.09 2021 року. У рамках проведення громадського обговорення 01.10.2021 року відбудеться засідання за круглим столом в приміщенні міської ради м. Новограда-Волинського. Початок о 15.00 год. До участі у заходах запрошуються: управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, представники ЗОШ №3 та інших закладів освіти, депутати Новоград-Волинської міської ради.  Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі  за адресою: 11700 вул. Шевченка, 16,м. Новоград-Волинський,  (04141) 3-54-67, або ж надсилаються електронною поштою на адресу upravosvitnv5@ukr.net  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Кінцевий термін подання пропозиції 11.09. 2021 року.
Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не будуть реєструватись та розглядатись!
Відповідальним за організацію громадського обговорення та проведення відповідних заходів є заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Гончарук Т.В.
Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради http://nvmr.osv.org.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень