УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Інвестуймо у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі

Дата: 28.04.2021 23:13
Кількість переглядів: 87

«Передбачити, готуватися та реагувати на кризу  -  інвестуймо нині у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі», -  під таким девізом була проведена  онлайн-конференція, присвячена Дню охорони праці в закладах освіти з керівниками та відповідальними особами з питань охорони праці закладів освіти   28 квітня 2021 року. Онлайн –конференція була проведена в 2 етапи. Перший – для закладів дошкільної та позашкільної освіти, другий – для закладів  загальної середньої освіти.

Підготували та провели захід Ковальчук Н.А. – інженер з охорони праці групи ЦГО  спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Наталія Арсенівна під час свого виступу акцентувала увагу аудиторії на тому, що таке інвестиції в безпеку на робочих місцях. Також представила увазі присутніх подяки управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради за створення безпечних і здорових умов праці в закладах освіти, за зменшення психосоціальних ризиків, створення сприятливого мікроклімату в колективах, за відповідальне ставлення до виконання доручень, дотримання вимог законодавства з питань охорони праці.

Увазі присутніх був наданий виступ практичного психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Якубович О.В. на актуальну тему «Криза як ресурс». Матеріали презентації можна подивитися за посиланням:  «Криза як ресурс».

 Ковальчук Н.А.,  інженер з охорони праці ЦГО.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень