УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Зустріч із письменницею Оленою Волинською

Дата: 26.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 386

Майже триста років тому італійський драматург Карло Гольдоні сказав: «Людина з гарною книгою в руках ніколи не буде самотньою».

У Всесвітній день книги і авторського права колектив КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» зустрівся за обідньою кавою із відомою українською письменницею Оленою Волинською (Елен Тен).

Поділилися враженнями від прочитаних романів «Сила пристрасті» та «Повелителька ліхтарів», отримали чергові автографи і приємні миті спілкування з непересічною особистістю, відомою далеко за межами України.

«Жодні чари не змусять кохати, бо тільки щире серце здатне на це», –переконує переможниця конкурсів «Брама – 2018», «Львівські перехрестя» та «Коронація слова – 2019».

Уже в травні побачить світ містичний роман Олени Волинської «Шляхом обраних», який переміг у літературному конкурсі від видавничого дому «Кондор» у січні 2021 року.

Щиро вітаємо талановиту письменнцю нашого краю із Всесвітнім днем книги і авторського права! Нехай не вичерпується енергія, а нові твори чарують читачів!

 

Олена Огородник, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень