УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Освітній онлайн-форум для вчителів англійської мови

Дата: 26.04.2021 15:15
Кількість переглядів: 460

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учителі англійської мови закладів загальної середньої освіти міста Новограда-Волинського 20-21 квітня 2021 року долучилися до щорічного освітнього онлайн-форуму від нашого партнера - освітньої компанії Pearson.

У межах дводенного форуму учителі взяли участь в одинадцяти тренінгах.

Педагоги вчилися відчувати присутність на відстані - формувати почуття спільності в Інтернет-освіті; допомагати старшокласникам реалізувати свій потенціал; долати розрив між класом та світом роботи; працювати з дорожньою картою уроку, практикою пошуку; максимізувати свої онлайн-уроки; робити уроки мотиваційними, змістовними та незабутніми в будь-якій навчальній ситуації; зміцнювати довіру своїх учнів до англійської мови та не тільки, забезпечувати успішність їх іспитів та розвивати життєві та кар’єрні навички здобувачів освіти.

Учителі англійської мови Новограда-Волинського переймали досвід провідних спеціалістів у галузі освіти з перших вуст! Долучилися до обговорення найцікавіших питань про дистанційне навчання, мотивацію та розкриття потенціалу здобувачів освіти, а також новітні методичні прийоми.

Олена Огородник, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень