УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Вебінар для працівників психологічної служби. «Профілактика професійного вигорання педагогічних працівників»

Дата: 19.03.2021 15:10
Кількість переглядів: 100

Дистанційний режим навчання додав нових викликів не лише учням та батькам, а й вчителям. Їх робота і до карантину була складною. Тепер шкільну програму необхідно пояснювати не просто цікаво, а й за допомогою онлайн технологій. Як у такому ритмі зберегти своє психологічне здоров’я та запобігти емоційному вигоранню?

Саме цьому був присвячений вебінар працівників психологічної служби, що пройшов на платформі zoom 19 березня 2021 року.

Слід зауважити, що на цей час був запланований тренінг практичних психологів та соціальних педагогів освітніх закладів громади. З ініціативою його проведення виступили працівники психологічної служби Ліцею № 11 Нємєц Галина Миколаївна та Козлова Наталія Леонідівна. Але, на жаль, карантин вніс корективи в ці плани. Тому було прийняте рішення організувати вебінар з цієї тематики в онлайні для актуалізації знань працівників.

До zoom-кімнати долучилися практичні  психологи та соціальні педагоги освітніх закладів Новоград-Волинської міської територіальної громади..

В програмі вебінару був розгляд як теоретичних аспектів синдрому професійного вигорання, так і були надані для розгляду та опанування деякі методики самодопомоги при стресових ситуаціях, виникненню синдрому «хронічної втоми» та з профілактики професійного вигорання.

 

Ольга Якубович

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень