УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Міністерство освіти
і науки України
 

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 27.01.2021 17:00
Кількість переглядів: 78

27 січня 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулася в змішаному форматі організаційно-навчальна нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Одним з головних питань наради було обговорення стану безпеки життєдіяльності, охорони   праці   та травматизму учасників освітнього процесу закладів загальної середньої освіти міської територіальної громади у 2020 році та  завдання на 2021 рік.

Окрім того, розглянуто нормативно-правові документи щодо організації освітнього процесу у ІІ півріччі закладами освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади із врахуванням карантинних обмежень та у зв’язку із змінами мережі закладів загальної середньої освіти через приєднанням до громади чотирьох закладів освіти (Великомолодківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Дідовицька ЗОШ І-ІІ ступенів, Наталівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів).

На завершення наради інженер з питань охорони праці управління освіти і науки Ковальчук Н.А. та практичний психолог КУ «ІРЦ» Васільєва Л.В. надали практичні поради щодо покращення стресостійкості педагогічних працівників та продемонстрували презентацію «Психологічні аспекти пандемії. Стрес на робочому місці – колективний виклик».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень